ANGELIE’S BLOG #24. WOORDENVLOED.

 In Uncategorized

Deze week heb ik veel tijd besteed aan het vinden van de juiste woorden. De website van Siebe’s Kaas komt tot een afronding. Studio Antigif hebben hun best weer gedaan! Mooie foto’s zijn er gemaakt. Sfeervolle afbeeldingen zijn gekozen en frisse kleurschakeringen in onze huisstijl zijn gebruikt. Logische indeling gemaakt: overzichtelijk en vooral niet ingewikkeld. Met veel ruimte voor informatie over ons bedrijf en de kaasmakerij.

Omdat de blog goed gelezen wordt, leek het Anne Roos en Tim, van Antigif, een goed idee als ik de teksten voor de website zou schrijven. En daar ben ik dus aan begonnen: Woorden, woorden en nog eens woorden, ze wedijveren om de hoogste voorrang in mijn hoofd. Hoe ga ik iets zeggen, op welke manier wil ik het aanvliegen, waarmee maak ik het pakkender? Woorden, woorden. Vanuit de Bond voor Boerderij Zuivelbereiders was er gevraagd of ik een introductie over Siebe’s Kaas wilde schrijven. Op hun site presenteren ze de ruim 250 bedrijven die boerenkaas maken. En Siebe’s Kaas mag eraan toegevoegd worden. Woorden, woorden.

Op mijn werk was het al niet anders. Voor de lokale krant moest ik afgelopen week een artikel schrijven over het symposium dat de VPTZ Uden-Veghel gehouden had. En de scholing van nieuwe aspirant-vrijwilligers is eind september begonnen. De eerste drie bijeenkomsten had ik al tijdens de zomer samengesteld, maar nu moet ik de lesstof voor bijeenkomst 4, 5 en 6 nog schrijven en in een Powerpoint gieten. En ook hier gaat het om aanspreekbare, heldere en pakkende woorden. Die duidelijk maken aan onze mensen, wat er van hen verwacht wordt als vrijwilliger in de palliatieve terminale fase. Woorden in overvloed.

En nu heb ik er even tabak van. Ik wil geen woord meer horen. Ik duik de tuin in…want daar is andere overvloed…onkruid.

Recent Posts